MolTalk zaterdag op NPO 1 te zien in plaats van NPO 3

MolTalk zaterdag op NPO 1 te zien in plaats van NPO 3
Eenmalige verhuizing vanwege schaatsen

Kijktip :

Op NPO 3 is dit weekend de World Cup Schaatsen in Calgary te zien. Daarom verhuist het napraatprogramma MolTalk, waarin de nieuwste aflevering van Wie is de Mol? wordt besproken, eenmalig naar NPO 1. Het tijdstip blijft intact: 22.20 uur.

Vaste ingrediënten
Niet alleen het tijdstip blijft hetzelfde, ook de vaste ingrediënten zullen weer aanwezig zijn. Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg presenteren het programma, waarin ze live nabeschouwen op de nieuwste aflevering, die die avond is uitgezonden. Oud-kandidaten en andere gasten discussiëren en speculeren over de opdrachten, complotten en theorieën.

Identiteit
Uiteraard wordt ook gevraagd of er al vermoedens zijn over de identiteit van de Mol. Er zijn na de aflevering van zaterdag (waarschijnlijk) nog zes kandidaten in het spel, waarvan één iemand de opdrachten saboteert om zo min mogelijk geld in de pot te krijgen. In MolTalk van zaterdag 8 februari speculeren Viktor Brand, Emilio Guzman en Roos Schlikker over de identiteit van de Mol.

MolTalk is op zaterdag 8 februari om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van MolTalk terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op MolTalk zaterdag op NPO 1 te zien in plaats van NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier