Ook Eddy Zoëy gaat zich vanaf april aan talkshow wagen: Dit is mijn keus

Ook Eddy Zoëy gaat zich vanaf april aan talkshow wagen: Dit is mijn keus
Wekelijkse show op RTL 5

Nieuws :

Het begint er steeds meer op te lijken dat bijna elke presentator of bekende Nederlander een eigen talkshow wil presenteren. Vanaf medio april komt Eddy Zoëy namelijk ook met een eigen, wekelijkse talkshow met de titel Dit is mijn keus. Wat kunnen we hiervan verwachten?

Fascinerende verhalen
In de show ontvangt Zoëy mensen die gedurende hun leven een bijzondere keuze hebben gemaakt en daardoor een fascinerend en boeiend verhaal te vertellen hebben. Elke aflevering draait om een spraakmakend en/of opmerkelijk onderwerp, waarbij sommige gasten een vergelijkbaar verhaal te vertellen hebben, terwijl anderen juist een hele andere ervaring of een tegenovergestelde mening hebben.

Publiek doet mee
Dit is mijn keus prikkelt op zo niet alleen de nieuwsgierigheid van de kijker, maar ook van het publiek in de studio. Het publiek mag dan ook actief meepraten met de onderwerpen en vragen stellen aan de gasten. Live gaan mensen met verschillende meningen met elkaar in gesprek. "We gaan geen onderwerp en discussie uit de weg, maar belangrijk is dat we ondanks meningsverschillen iedereen en elkaar met respect gaan behandelen," aldus Zoëy.

De nieuwe talkshow Dit is mijn keus is vanaf medio april wekelijks te zien op RTL 5. Op welke dag en tijd de talkshow precies wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Zodra dit bekend is, lees je het op Gids.tv. Ook kun je vanaf dan elke aflevering van Dit is mijn keus terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ook Eddy Zoëy gaat zich vanaf april aan talkshow wagen: Dit is mijn keus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier