Romantische vervolgfilm To All the Boys: P.S. I Still Love You woensdag op Netflix

Romantische vervolgfilm To All the Boys: P.S. I Still Love You woensdag op Netflix
Zoenen en zoenen op Valentijnsdag

Kijktip :

Het is weer bijna Valentijnsdag en dat betekent: héél veel romantische films. Ook Netflix doet vrolijk mee, met de release van deze film. To All the Boys: P.S. I Still Love You is vanaf woensdag 12 februari te zien op Netflix.

Bekijk hier vanaf donderdag de filmrecensie van To All the Boys: P.S. I Still Love You .

Het verhaal
Lara Jean en Peter komen officieel naar buiten als koppel en beloven elkaar het hart niet te breken. Maar dan botst Lara Jean op John Ambrose, een vroegere geliefde die destijds haar liefdesbrief ontving. De twee kunnen het opnieuw goed met elkaar vinden. Is haar relatie met Peter in gevaar?

Succes
To All The Boys I Loved Before, de eerste film in deze reeks, was een groot succes in 2018. In deze film keren hoofdrolspelers Lana Condor and Noah Centineo terug, maar is er een kaper op de kust. John Ambrose McLaren gooit in deze film misschien wel roet in het eten. Zal deze sequel het net zo goed doen, of misschien wel beter dan haar voorganger?

To All the Boys: P.S. I Still Love You is vanaf 12 februari 2020 te zien op Netflix. Bekijk hier alle kijktips van week 7.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Romantische vervolgfilm To All the Boys: P.S. I Still Love You woensdag op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV