ADO Den Haag - PSV live op tv

ADO Den Haag - PSV live op tv
Pakt PSV opnieuw 3 punten?

Sport :

Op zaterdag 15 februari spelen PSV en ADO Den Haag in de 23ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Kyocera Stadion in Den Haag. De wedstrijd wordt om 19.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten ADO Den Haag - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De onderstaande samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De crisis in Eindhoven was nog in volle gang, maar vorige week zaterdag was er dan in één keer een belangrijke overwinning tegen Willem II. Heel belangrijk, want met zo'n oppepper kan de ploeg van trainer Ernest Faber echt weer aan de slag. Kunnen we stellen dat PSV op de weg terug is? Of gaan ze in Den Haag toch weer in de fout?

Bekijk het complete speelschema van PSV

ADO Den Haag
ADO is dit seizoen aan het kwakkelen. De ploeg uit Den Haag staat op de voorlaatste plaats met 17 punten, wat directe degredatie in de Eredivisie betekent. Twee weken geleden werd wel gelijkgespeeld tegen Vitesse. Kan ADO stunten als de Eindhovenaren op bezoek komen?

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

ADO Den Haag - PSV is zaterdag 15 februari om 19.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ADO Den Haag - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier