Ajax - RKC Waalwijk live op tv

Ajax - RKC Waalwijk live op tv
Kan Ajax in eigen huis gewoon winnen?

Sport :

Op zondag 16 februari spelen Ajax en RKC Waalwijk in de tiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - RKC Waalwijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Ajax mocht afgelopen zondag niet starten tegen FC Utrecht vanwege het weer, wat betekent dat die wedstrijd nog ingehaald moet worden. Dat is in het drukke schema dat de Amsterdammers tegemoet gaat niet per se een optimale situatie. De ploeg van Erik ten Hag moet nu maar even profiteren van een wedstrijd tegen de hekkensluiter van de competitie. Maar ze moeten wel winnen...

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

RKC Waalwijk
De hekkensluiter van de Eredivisie is eigenlijk wel uitgespeeld. Het seizoen lijkt voor de ploeg van Fred Grim wel gespeeld, terwijl de ploeg eigenlijk best leuk spelen. Wat zou het een stunt zijn als de mannen uit Waalwijk in de Arena weten te stunten!

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.00 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - RKC Waalwijk is zondag 16 februari om 14.30 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax - RKC Waalwijk live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV