Nieuw seizoen Ellie op patrouille begint dinsdag op NPO 1

Nieuw seizoen Ellie op patrouille begint dinsdag op NPO 1
Ellie Lust op pad met buitenlandse collega's

Kijktip :

Vanaf dinsdag 11 februari is het nieuwe seizoen van Ellie op patrouille weer te zien op NPO 1, waarin voormalig politieagente Ellie Lust weer op pad gaat met een aantal politieteams in het buitenland. Wat zijn de verschillen met de Nederlandse politie?

Amsterdamse lef
Sinds haar deelname aan Wie is de Mol? en haar optredens in Opsporing verzocht heeft Lust een succesvolle tv-carrière, waardoor ze haar werk als politieagente vaarwel heeft gezegd. Dat ze het nog niet verleerd is, blijkt wel uit Ellie op patrouille. Met een gezonde dosis Amsterdamse lef geeft ze opnieuw een uniek inkijkje in het werk van buitenlandse korpsen.

Filipijnen
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen loopt Lust mee met de politie op de Filipijnen, waar president Rodrigo Duterte een keiharde 'war on drugs' voert. In de hoofdstad Manilla wordt ze geconfronteerd met de, soms dodelijke, slachtoffers die aan beide kanten vallen als gevolg van het zero-tolerance-beleid. De komende weken gaat Lust ook op patrouille in onder meer Armenië en Mexico.

Het nieuwe seizoen van Ellie op patrouille is vanaf dinsdag 11 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Ellie op patrouille terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Ellie op patrouille begint dinsdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier