Maandag in Op1: moeder van Ralf Meinema, Tjitske Reidinga, Saskia Belleman en meer

Maandag in Op1: moeder van Ralf Meinema, Tjitske Reidinga, Saskia Belleman en meer
Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven presenteren

Kijktip :

Een nieuwe week betekent ook nieuwe kansen voor de talkshows Op1 en Jinek. Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven mogen weer aan de bak op NPO 1. Ze ontvangen op maandag 10 februari onder meer de moeder van de in 2017 overleden Ralf Meinema.

Gasten in Op1 van maandag 10 februari

  • Op 31 maart 2017 wordt het levenloze lichaam van de 31-jarige Ralf Meinema aangetroffen in de kofferbak van zijn eigen auto. Na drie jaar heeft de familie nog steeds geen antwoorden. Daarom verhogen zij het tipgeld naar 100.000 euro, in de hoop dat iemand eindelijk gaat praten. Vanavond zijn moeder Ingrid Meinema en misdaadverslaggever van de Telegraaf Mick van Wely te gast.
  • Jos B., verdachte in de zaak van Nicky Verstappen, blijft zwijgen over de 27 DNA-sporen die op het lichaam en onderbroek van Nicky zijn gevonden. Vandaag vond de pro-formazitting plaats. Bij Op1 schuiven advocaat van B. Gerald Roethof en rechtbankverslaggever Saskia Belleman aan.
  • Storm Ciara gaat langzaamaan liggen, maar heeft genoeg ravage veroorzaakt. Ook de luchtvaart had er veel last van. Luchtvaartverslaggever én hobby-piloot Doron Sajet zag gisteren tientallen zwabberende vliegtuigen landen op Schiphol. Oud-piloot Benno Baksteen zegt dat er geen risico’s waren voor passagiers.
  • De meest genadeloze interviewer van Nederland overleed 25 jaar geleden. Ischa Meijer hield in zijn gesprekken van jennen, stoken en plagen, maar had ook een heel andere kant. En die wordt benadrukt in het boek van journalist Ronit Palache. Wat is het belang van Ischa Meijer voor joodse kinderen van de tweede en derde generatie na de Tweede Wereldoorlog?
  • In Dangerous Liaisons zijn Tjitske Reidinga en Mark Rietman voor het eerst samen op de planken te zien. Ze spelen de rollen van graaf Valmont en marquise De Merteuil, die verstrikt raken in het door hen zelf gespannen web van verleiding en intrige. Wat hebben Rietman en Reidinga aangepast, hoe worden zij zelf verleidt en waarom is Harvey Weinstein een bron van inspiratie?

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je ziet daarna de leukste fragmenten terug op Gids.tv en je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: moeder van Ralf Meinema, Tjitske Reidinga, Saskia Belleman en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV