Vrijdag in De laatste 24 uur: Roos Schlikker

Vrijdag in De laatste 24 uur: Roos Schlikker
Auteur en journalist beleeft een bijzondere dag

Kijktip :

Morgen (vrijdag 14 februari) staat er weer een nieuwe aflevering van De laatste 24 uur op het programma, waarin een bekende Nederlander zijn of haar laatste dag beleeft. Wat wil je nog doen als je nog 24 uur te leven hebt? Deze week: auteur en journalist Roos Schlikker.

Bijzonder bezoek
Van tevoren heeft Schlikker, die landelijk bekend werd door haar deelname aan Wie is de Mol? in 2017, geen idee wat haar precies te wachten staat. Plotseling staat presentator Bert van Leeuwen bij haar aan de deur met de bizarre mededeling dat haar laatste etmaal is aangebroken. Al snel volgen de mooie, blijde en ontroerende verrassingen elkaar op.

Skydiven
Haar zoons zorgen voor de eerste verrassing: ze gaan indoor skydiven met hun moeder. Als haar 'laatste uren' écht zijn aangebroken, besluit Schlikker die door te brengen met haar vader. Ze houden elkaar stevig vast wanneer actrice Sandra Mattie een stuk opvoert uit het boek Moeder van glas, dat over de overleden moeder van Schlikker gaat.

De aflevering van De laatste 24 uur met Roos Schlikker is op vrijdag 14 februari om 21.30 uur te zien op NPO 1. Heb je een aflevering van De laatste 24 uur gemist? Je kunt elke uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De laatste 24 uur: Roos Schlikker of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV