Nikkie de Jager zaterdag te gast in MolTalk op NPO 1

Nikkie de Jager zaterdag te gast in MolTalk op NPO 1
Ook Cécile Narinx en Diederik Jekel komen langs

Kijktip :

Voor de tweede zaterdag op rij moet napraatprogramma MolTalk van NPO 3 naar NPO 1 uitwijken in verband met het WK schaatsen. Maar niet getreurd: alle vertrouwde elementen zijn weer aanwezig in het programma waarin de nieuwste aflevering van Wie is de Mol? wordt besproken.

Gasten
Direct na de serie Hoogvliegers ontvangen presentatoren Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg weer drie oud-kandidaten om de aflevering van Wie is de Mol? die even daarvoor te zien was, te bespreken. Deze week zijn dat Cécile Narinx (kandidaat in 2016), Diederik Jekel (2017) en Nikkie de Jager (2019).

Verdachten
Welke kandidaten hebben Narinx, Jekel en De Jager hoog op hun lijstje met mogelijke Mol-verdachten staan? Aan de hand van de opdrachten bespreken ze wie zich het meest verdacht maakt. Ook worden er een aantal complotten en theorieën die online de ronde doen doorgenomen. Welke hiervan zijn het meest plausibel?

MolTalk is op zaterdag 15 februari om 22.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van MolTalk terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nikkie de Jager zaterdag te gast in MolTalk op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV