Nieuw seizoen De Rijdende Rechter start woensdag op NPO 1

Nieuw seizoen De Rijdende Rechter start woensdag op NPO 1
John Reid krijgt het weer flink voor de kiezen

Kijktip :

Na het vertrekt van mr. Frank Visser naar SBS 6 heeft John Reid diens taken met verve overgenomen op NPO 1. Vanaf woensdag 19 februari kun je opnieuw genieten van (bij vlagen) hilarische burenruzies en familievetes in een nieuw seizoen van De Rijdende Rechter.

Nieuw tijdstip
Het nieuwe seizoen wordt uitgezonden op een nieuw tijdstip, namelijk elke woensdag om 21.30 uur. In de eerste aflevering hoort mr. John Reid rustig een flink aantal eisen aan. Er is een conflict tussen het jonge stel Britt en Fabio enerzijds en hun huurbaas Edwin Lansbergen anderzijds. Het koppel is het achterstallige onderhoud in hun huis spuugzat en eist dat Lansbergen hier wat aan doet.

Wiet
Lansbergen heeft echter nog een appeltje met de twee te schillen, want Britt en Fabio zorgen voor overlast bij de buren met het lawaai en de wietlucht die ze verspreiden. Volgens de huurbaas is het bovendien onmogelijk om afspraken met het stel te maken over de reparaties die moeten worden uitgevoerd. Kunnen ze niet beter ergens anders gaan winnen? De Rijdende Rechter schiet te hulp.

Het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter is vanaf woensdag 19 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De Rijdende Rechter terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De Rijdende Rechter start woensdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV