Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 9

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 9
Kijktips voor 22 tot 29 januari

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. Hunters, S1 (Amazon Prime Video)
Het (televisie)serie debuut van Al Pacino. Het team van Hunters start een bloedige zoektocht om de nazi's voor de rechter te brengen en hun nieuwe genocidale plannen te dwarsbomen. Bekijk hier waar je Hunters kunt bekijken.

2. The Lion King (Disney Plus)
De hervertelling van misschien wel de beste animatiefilm ooit is wonderschoon en magisch om naar te kijken. Met de sterrenkracht van Beyoncé en Donald Glover was dit een van de bestverdienende films van 2019. Bekijk hier waar je The Lion King kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van The Lion King.

3. Outlander, S5 (Netflix)
In het vijfde seizoen moeten alle Frasers, inclusief dochter Brianna (Sophie Skelton), samenkomen als een echte familie om hun nieuwe thuis te beschermen. Ondertussen zit Jamie (Sam Heughan) nog in de knel met gouverneur William Tryon (Tim Downey), terwijl Claire (Caitriona Balfe) gebruik moet maken van haar medische kennis. Bekijk hier waar je Outlander nog meer kunt kijken.


Komende week

De nieuwe releases voor de komende week.


4. Better Call Saul, S5 (Netflix, 24 februari)
Wij ontmoeten hem als de man die Saul Goodman nog moet worden en nu Jimmy McGill heet. Hij is een kleine prutsadvocaat die nog zoekende is naar zijn roeping en, op korte termijn, op allerlei manieren de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Bekijk hier meer over Better Call Saul.

5. I Am Not Okay With This, S1 (Netflix, 26 februari)
Deze serie is gebaseerd op het Netflix-algoritme en zou zodoende de meest succesvolle Netflix-serie ooit moeten worden. En dat is best pittig, als je grootste rivalen bijna identieke series als Stranger Things zijn. Bekijk hier meer over I Am Not Okay With This.

6. Altered Carbon, S2 (Netflix, 27 februari)
Na twee jaar is er weer een nieuw seizoen van een van de meest bizarre series van de laatste jaren. Nieuw in dit seizoen is o.a. Anthony Mackie (Captain America: The Winter Soldier). Bekijk hier meer over Altered Carbon.

7. Drive to Survive, S2 (Netflix, 28 februari)
Het tweede seizoen geeft de kijker opnieuw een uniek kijkje in de paddock en zelfs de cockpits van de Formule 1-bolides. In het tweede seizoen is de rol van Max Verstappen nog iets groter, dus voor de Nederlandse F1-fans een gigantische aanrader. Bekijk hier meer over Drive to Survive.

8. Endeavour Morse, S7 (NPO Start, 28 februari)
Het zevende seizoen van de populaire Britse detective verschijnt op NPO Start. Seizoen 7 speelt zich af in de vroege jaren zeventig, wanneer Morse samen met zijn collega's Fred Thursday (Roger Allam) en Jim Strange (Sean Rigby) weer een aantal nieuwe misdrijven probeert op te lossen.. Bekijk hier waar je Endeavour Morse kunt bekijken.

9. All the Bright Places (Netflix, 28 februari)
Dit is het verhaal van Violet en Theodore. De twee zullen elkaar ontmoeten en elkaars levens voorgoed veranderen. Beiden worstelen ze met het verleden dat een aantal emotionele en psychische littekens heeft nagelaten. Bekijk hier meer over All The Bright Places.

10. Queen Sono, S1 (Netflix, 28 februari)
De eerste Zuid-Afrikaanse Netflix Original. Queen Sono is een Afrikaanse vrouw die na de moord op haar moeder uitgroeit tot een onconventionele spionne die er alles aan doet om haar thuisland te beschermen. Bekijk hier waar je Queen Sono kunt bekijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV