Nieuw seizoen Temptation Island start woensdag op RTL 5

Nieuw seizoen Temptation Island start woensdag op RTL 5
Controversieel programma is terug

Kijktip :

Na de tijdelijke reality-tv-stop van RTL keert vanaf woensdag het populairste programma van allemaal weer terug: Temptation Island. Het nieuwe seizoen belooft opnieuw een heftige testcase te worden voor vier koppels uit Nederland en België. Houdt hun relatie stand?

Exotisch eiland
De opzet van Temptation Island is even simpel als doeltreffend: trek de vier koppels uit elkaar en zet ze op een exotisch eiland met een aantal verleiders, die er alles aan doen om seks met ze te hebben. Op deze manier worden de relaties van de koppels flink op de proef gesteld. Welke deelnemers kunnen de verleidingen weerstaan?

Lees hier meer over de deelnemers van Temptation Island 2020.

Ophef
Het was nog even spannend of er wel een nieuw seizoen van Temptation Island zou komen, want er ontstond behoorlijk wat ophef over de realityprogramma's van RTL. Dit was voornamelijk het gevolg van seksueel grensoverschrijdend gedrag in De Villa, dat per direct van de buis werd gehaald. Ook in Temptation Island komen drank en seks veel voor.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is vanaf woensdag 26 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Temptation Island terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Temptation Island start woensdag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV