Vanavond op tv: finale The Voice of Holland, nieuw seizoen Erica op reis en meer

Vanavond op tv: finale The Voice of Holland, nieuw seizoen Erica op reis en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 28 februari

Kijktip :

Vanavond komt er een einde aan het tiende seizoen van The Voice of Holland, want de finale staat op het programma. Wie gaat de zangwedstrijd winnen? Verder onder meer de start van een nieuw seizoen van Erica op reis. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 28 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

The Voice of Holland: Finale

RTL 4
20:30 uur

Na een onstuimig en veelbesproken seizoen bereikt de tiende reeks van The Voice of Holland vanavond een climax. In de finale wordt duidelijk wie zich een jaar lang 'The Voice of Holland' mag noemen. Om 20.30 uur op RTL 4. Er zijn nog vier finalisten in de race, die met elkaar zullen strijden om de winst. Het seizoen van The Voice of Holland stond grotendeels in het teken van een enorme ruzie die Anouk en Lil Kleine achter de schermen zouden hebben uitgevochten.


Tv-première: Legend

RTL 7
20:30 uur

Tv-première van de Brits-Amerikaanse misdaad-dramafilm Legend uit 2015. Met onder anderen Tom Hardy en Emily Browning in de de hoofdrol. Londen, jaren 60. Reggie en Ronnie Kray zijn tweelingbroers en de beruchtste gangsters van de Britse hoofdstad. Ze bouwen samen aan een ongenaakbaar misdaadimperium, maar Ronnie verliest zichzelf steeds meer in agressie en psychische problemen.


Tv-première: Hell or High Water

Canvas
21:10 uur

Tv-première van de Amerikaanse western-/misdaadfilm Hell or High Water uit 2016. Wanneer de onafscheidelijke broers Tanner (Ben Foster) en Toby (Chris Pine) hun ranch dreigen te verliezen beginnen ze aan een wanhopige reeks overvallen op kleine lokale banken. Omdat het steeds maar om kleine bedragen gaat hopen Tanner en Toby buiten schot te blijven. Alles loopt gesmeerd tot de bijna gepensioneerde Texas ranger Marcus (Jeff Bridges) zich in de zaak vastbijt.


Terug: Erica op reis

NPO 1
21:30 uur

Erica op reis is vanaf vanavond terug op NPO 1 met vier afleveringen op de komende vrijdagen om 21:30 uur. Presentator Erica Terpstra gaat naar vier bijzondere plekken op de wereld. In de eerste aflevering trekt Erica Terpstra in Peru door het Andesgebergte, op zoek naar de sporen die de Inca's daar hebben achtergelaten. Ze ontmoet de kleurrijke bewoners, spreekt en eet met hen, en ze is getuige van een sjamanistisch ritueel op grote hoogte in de bergen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: finale The Voice of Holland, nieuw seizoen Erica op reis en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV