Nieuw seizoen The Voice Kids begint vrijdag op RTL 4

Nieuw seizoen The Voice Kids begint vrijdag op RTL 4
Met Sanne Hans in plaats van Ilse DeLange

Kijktip :

Nu Sophia Kruithof is gekroond tot winnares van The Voice of Holland wordt de focus weer verplaatst naar jong talent. In een nieuw seizoen van The Voice Kids, vanaf vrijdag 6 maart te zien op RTL 4, krijgen kinderen tussen de acht en zestien jaar de kans om hun zangtalent te etaleren.

'Nieuwe' coach
Dit jaar is er een wijziging in het coachbestand van The Voice Kids, want Ilse DeLange heeft afscheid genomen van de show. Zij zal in het nieuwe seizoen vervangen worden door de 'nieuwe' coach Sanne Hans (alias Miss Montreal), die plaatsneemt naast Ali B, Anouk en Marco Borsato. Hans was tussen 2015 en 2018 ook al coach bij The Voice of Holland.

Blind Auditions
De getalenteerde kids krijgen in een Blind Audition de kans om de coaches te overtuigen. Wie draait zich om en voor welke coach kiezen de kinderen? Na vijf afleveringen Blind Auditions nemen de talenten die doorgaan het tegen elkaar op in twee Battle-afleveringen. De winnaars mogen door naar de Sing-Off, een allesbeslissende aflevering waarin de coaches bepalen met wie ze naar de finale gaan. De finale vindt plaats op vrijdag 1 mei.

Het nieuwe seizoen van The Voice Kids is vanaf vrijdag 6 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van The Voice Kids terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen The Voice Kids begint vrijdag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV