Deze 10 topfilms stream je vanaf nu (gratis) op Amazon Prime

Deze 10 topfilms stream je vanaf nu (gratis) op Amazon Prime
Green Book, Stan & Ollie en nog veel meer

Kijktip :

De streaming-oorlog gaat een nieuwe fase in. Naast Netflix, Videoland en Disney+ is in Nederland nu ook een andere grote speler actief: Amazon Prime. Gids.tv heeft 10 (relatief) nieuwe films voor je op een rij gezet die nu op Amazon Prime te zien zijn.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Green Book (2019)
Twee totale tegenpolen op een reis dwars door Amerika. De lompe uitsmijter Tony Vallelonga en de beroemde donkere pianist Don Shirley staan centraal in een hartverwarmende feelgood-film over racisme. Een Oscarwinnaar die je eigenlijk gewoon gezien moet hebben. Lees hier waar je de film Green Book nog meer kunt streamen.

2. Godzilla: King of the Monsters (2019)
Totale verwoesting, extreme mythische wezens en de machtige Godzilla in de hoofdrol. Denk aan de film Kong: Skull Island, maar duisterder van aard. Het einde van de wereld dreigt als de driekoppige koning Ghidorah, Rodan en Mothra in gevecht raakt met Godzilla. Een schuilkelder is niet voldoende. Lees hier meer over de film Godzilla: King of the Monsters.

3. Pokémon Detective Pikachu (2019)
Niemand minder dan acteur Ryan Reynolds is te horen als de wereldberoemde Pikachu in deze vrolijke actiefilm. Tim (Justice Smith) en zijn Pokémon Pikachu moeten een mysterie ontrafelen in Ryme City, een zorgeloze moderne metropool waar Pokémon en mensen naast elkaar leven. Lees hier waar je Pokémon Detective Pikachu nog meer kunt streamen.

4. Hustlers (2019)
Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal met een sexy rol voor de 50-jarige Jennifer Lopez. J. Lo speelt in deze misdaadfilm een fantastische paaldanseres waarbij de dollarbiljetten je om de oren vliegen. Lees hier waar je de film Hustlers nog meer kunt streamen.

5. Ma (2019)
Octavia Spencer won een Oscar voor haar rol in The Help en werkte opnieuw samen met regisseur Tate Taylor aan de horrorfilm Ma. Daarin speelt ze een eenzame vrouw die een groep jongeren uitnodigt om in haar kelder te feesten. Een aardige horrorfilm met een erg leuke rol voor Spencer. Lees hier waar je de film Ma nog meer kunt streamen.

6. Apollo 11 (2019)
De maanlanding van 1969 door een glasheldere, kleurrijke bril uit 2019. De zeer indrukwekkende documentaire van regisseur Todd Douglas Miller is nu ook te vinden op Amazon Prime. Lees hier waar je Apollo 11 nog meer kunt streamen.

7. Shazam! (2019)
In iedereen schuilt een superheld. Het vereist alleen wat speciale magie om deze eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Asher Angel), kan dat door één woord te roepen: SHAZAM! Een geslaagde superheldenfilm die punten scoort qua humor, actie en een leuk verhaal. Lees hier waar je de film Shazam! nog meer kunt streamen.

8. They Shall Not Grow Old (2018)
Met 4 en 5 mei in het vooruitzicht is het zeker de moeite waard om deze bijzondere docu over de Eerste Wereldoorlog eens te zien. Honderd jaar oude beelden, digitaal bewerkt en met nieuw geluid. Het resultaat is verbluffend. Lees hier waar je de film They Shall Not Grow Old nog meer kunt streamen.

9. Stan & Ollie (2018)
Wereldberoemd waren ze: Stan en Ollie, beter bekend als het beroemde duo Laurel en Hardy. Stan & Ollie is een leuke maar vooral ook ontroerende film over het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met prachtige rollen voor Steve Coogan en John C. Reilly als Stan Laurel en Oliver Hardy. Lees hier waar je de film Stan & Ollie nog meer kunt streamen.

10. The House with a Clock in Its Walls (2018)
Deze betoverende film is geregisseerd door horror-regisseur Eli Roth, maar de film is doortrokken met een Steven Spielberg-achtig gevoel. Acteurs Jack Black en Cate Blanchett zetten een magisch huis op stelten met mooie special effects. Een leuke familiefilm voor het hele gezin (vanaf 6 jaar). Lees hier waar je de film The House with a Clock in Its Walls nog meer kunt streamen.

Linda Cardellini en Viggo Mortensen in de film 'Green Book'

Amazon Prime is voor nieuwe Nederlandse klanten nu dertig dagen gratis op proef verkrijgbaar. Daarna wordt €2,99 per maand voor het abonnement in rekening gebracht. Deze maandprijs blijft ook na de eerste zes maanden van toepassing. Je kunt altijd opzeggen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze 10 topfilms stream je vanaf nu (gratis) op Amazon Prime of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV