Heerlijke actiecomedy RED dinsdag te zien op Veronica

Heerlijke actiecomedy RED dinsdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Videoland

Kijktip :

Zo nu en dan komt er een heerlijke sterrencast bij elkaar voor een op het oog onbenullige blockbuster. In de handen van de fantastische acteurs rolt er echter een bovengemiddeld vermakelijke film uit, zoals het geval was met RED. Deze actiecomedy is dinsdag te zien op Veronica en te streamen via onder meer Videoland.

Het verhaal
De oude Frank Moses (gespeeld door Bruce Willis) geniet van zijn pensioen wanneer er op een dag een team van gewapende CIA-agenten zijn huis binnendringt. Moses heeft nog niets van zijn oude skills verleerd en slaagt erin het gevaar onschadelijk te maken, maar hij ontdekt wél dat de CIA het op zijn voormalige topteam van elite killers van de geheime dienst gemunt heeft. Moses brengt de gepensioneerde teamleden weer bij elkaar om alle gezamenlijke kennis en ervaring in te zetten en zo hun aanvallers telkens één stap voor te blijven.

Lekker lol trappen
Tussen alle prestigeprojecten door willen gerenommeerde acteurs soms eens onbekommerd lol trappen - en die mogelijkheid krijgt de sterrencast van RED volop. Fantastische acteerveteranen als Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Brian Cox, Richard Dreyfuss en Ernest Borgnine hebben zichtbaar veel plezier gehad bij het maken van deze film, en dat enthousiasme werkt aanstekelijk. Daarnaast kan RED bogen op een prima scenario en worden de actiescènes fraai in beeld gebracht door regisseur Robert Schwentke. Kortom, genieten.

RED (2010) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op dinsdag 24 maart om 20.30 uur te zien op Veronica.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heerlijke actiecomedy RED dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV