Britt Dekker helpt in nieuw programma Britts Gouwe Ouwen in verzorgingstehuis

Britt Dekker helpt in nieuw programma Britts Gouwe Ouwen in verzorgingstehuis
Nieuw programma vanaf 6 april op SBS 6

Nieuws :

Het eerste programma dat Britt Dekker voor SBS 6 maakte, Opgezadeld met Britt, was geen enorme kijkcijferhit. De vrolijke en ongeremde tv-persoonlijkheid probeert het binnenkort echter met een nieuw programma: vanaf maandag 6 april is Britts Gouwe Ouwen wekelijks te zien op SBS 6.

Verzorgingstehuis
Britt Dekker zorgt bij veel mensen voor een glimlach op het gezicht en ze besluit zich in Britts Gouwe Ouwen in te zetten voor de mensen die dat het meest kunnen gebruiken: ouderen die in een verzorgingstehuis verblijven. Dekker helpt mee in het tehuis, maar ze organiseert ook leuke uitstapjes en gezellige evenementen voor de bewoners en ze probeert de wensen van de bejaarden uit te laten komen. De ouderen die Britt treft hebben nog grootse wensen en zitten vol met mooie verhalen en levenslust.

Personeelstekort
Met haar nieuwe programma hoopt Dekker jongeren aan te zetten tot het kiezen van een beroep in de ouderenzorg, want in tehuizen door het hele land is er een schrijnend personeelstekort. Ze laat zien dat een gebaar niet altijd groots en meeslepend hoeft te zijn om een verschil te maken, want het uitlaten van de hond of samen taarten bakken is voor een bewoner soms al het hoogtepunt van de week. Door middel van gesprekken krijgen we een hartverwarmend beeld van de ouderen in tehuis Sweelinckhof.

Het nieuwe programma Britts Gouwe Ouwen is vanaf maandag 6 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering Britts Gouwe Ouwen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker helpt in nieuw programma Britts Gouwe Ouwen in verzorgingstehuis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV