Dinsdag in Jinek: Davina Michelle, Gijs Rademaker en meer over Coronavirus

Dinsdag in Jinek: Davina Michelle, Gijs Rademaker en meer over Coronavirus
De gasten van dinsdag 24 maart

Kijktip :

Eva Jinek maakt momenteel extra lange uitzendingen van haar talkshow op RTL 4 vanwege het Coronavirus. Elke werkdag begint om 21.30 uur de uitzending die anderhalf uur duurt. Gasten spreken (op gepaste afstand) over alles wat met het Coronavirus te maken heeft.

Gasten in Jinek - dinsdag 24 maart

  • Maandagavond heeft het Kabinet laten weten dat de maatregelen rond het Coronavirus nog eens extra worden aangescherpt. Mensen mogen nu tot 1 juni niet meer samenkomen en groepen vormen. Opiniepeiler Gijs Rademaker komt langs om te vertellen wat de Nederlanders hier zoal van vinden.

  • Davina Michelle heeft een bijzondere manier gevonden om toch met haar fans in contact te staan tijdens de Coronacrisis. De zangeres geeft namelijk vier concerten in een leeg Ahoy. Davina vertelt hier meer over bij Jinek en verzorgt ook een optreden.

  • Diederik Gommers van de Vereniging voor Intensive Care, Bart Berden van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis en Theo Weterings, burgemeester van Tilburg, vertellen meer over de situatie omtrent Corona-patiënten in Brabant. Op de IC’s liggen nu 546 mensen.

Jinek is iedere werkdag om 22.20 uur te zien op RTL 4. Heb je Jinek gemist? Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Davina Michelle, Gijs Rademaker en meer over Coronavirus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen