Modehuis H&M en Netflix lanceren sprankelende To All the Boys-lentecollectie

Modehuis H&M en Netflix lanceren sprankelende To All the Boys-lentecollectie
Een love letter aan Lara Jean Coveys kledingstijl

Nieuws :

Afgelopen februari stond de vervolgfilm To All the Boys: P.S. I Still Love You op Netflix. Het tweede deel van de succesvolle To All the Boys I've Loved Before-film uit 2018. Nu de lente is begonnen gaan modehuis H&M en Netflix wederom samenwerken: een heuse Lara Jean-kledinglijn is een feit!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Lieve en schattige fashion
Wie de films heeft gezien, weet dat hoofdpersonage Lara Jean vooral bekend staat om haar lieve jurkjes en bijbehorende haarbandjes. En dat is dus ook precies wat je van deze nieuwe lentecollectie kunt verwachten. Jurkjes met bloemenprint, een roze T-shirtje met de tekst 'Lara Jean', stoere spijkerjasjes, ruches en pofmouwen.

Lana Condor als Lara Jean met 'To all the Boys'-lentecollectie

Lees hier de filmrecensie van To All the Boys: P.S. I Still Love You

Deel 3 is klaar!
Nu helaas veel fysieke winkels door de coronacrisis gesloten zijn en we massaal thuiszitten, hebben we natuurlijk alle tijd om online onze lentecollectie samen te stellen. Deze collectie is niet alleen een ode aan Lara Jean, maar ook aan de lente! Want hoewel we op dit moment misschien niet allemaal naar buiten mogen, gaat de lente gewoon door. En nog meer goed nieuws: deel 3 is al klaar met filmen! Opnieuw is het eerste deel van de titel hetzelfde: To All the Boys I’ve Loved Before: Always and Forever, Lara Jean. Wanneer deze uitkomt heeft Netflix nog niet bekendgemaakt.

De To All the Boys-lentecollectie is vanaf 2 april 2020 beschikbaar op hm.com.

alltheboys11

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Modehuis H&M en Netflix lanceren sprankelende To All the Boys-lentecollectie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV