Top 5 populairste series op Netflix van dit moment

Top 5 populairste series op Netflix van dit moment
Toy Boy, Brot en meer

Kijktip :

Serieliefhebbers opgelet! Van misdaad uit IJsland naar een middeleeuwse brief uit Nederland tot lichte Spaanse erotiek. Nu Netflix ons overspoelt met nieuwe content heeft Gids.tv vijf populaire series op een rij gezet.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

1. The Letter for the King (2020)
Naar het bekende Nederlandse boek (De Brief van de Koning) van schrijfster Tonke Dragt, met Amir Wilson in de hoofdrol en Nederlanders Yorick van Wageningen en Gijs Blom in de cast. Bekijk hier waar je The Letter for the King kunt kijken.

Lees hier de serierecensie van The Letter of the King.

2. Toy Boy (2019)
Spanje gooit lichte erotiek en misdaad in de mix. De serie gaat over de stripper Hugo Beltrán uit Málaga. Hij wordt na zeven jaar vrijgelaten in afwachting van een nieuw proces en wil bewijzen dat zijn minnares hem liet opdraaien voor de moord op haar man. Lees hier waar je de serie Toy Boy kunt streamen.

3. Brot (2019)
Uit IJsland komt de 8-delige crimeserie Brot (The Valhalla Murders). Deze serie draait om Arnar, een profiler van de politie. Hij wordt teruggeroepen naar eigen land om de eerste IJslandse seriemoordenaar ooit te ontmaskeren. Kwaliteitsserie die hoge ogen gooit op Netflix. Lees hier meer over de serie Brot.

4. Dare Me (2019)
Deze serie vertelt het verhaal van een team cheerleaders dat onder leiding staat van de grofgebekte Beth (gespeeld door Marlo Kelly) en haar beste vriendin Addy (Herizen Guardiola). Mysterie, drama en gevaar treffen het groepje wanneer hun nieuwe coach arriveert. Lees hier meer over de serie Dare Me.

5. Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker (2020)
Madam C.J. Walker, of Sarah Breedlove zoals ze eigenlijk heette, was een van de rijkste zakenvrouwen uit haar tijd. Ze werd geboren op een plantage, kort na de afschaffing van de slavernij. Ondanks de moeilijke omstandigheden en tegenslagen waarin ze opgroeide, wist ze een succesvol bedrijf in haarproducten op te zetten. Met de fantastische actrice Octavia Spencer in de hoofdrol. Lees hier meer over de serie Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker.

Lees hier de serierecensie van Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Top 5 populairste series op Netflix van dit moment of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier