Allerlaatste aflevering De wereld draait door vrijdag te zien op NPO 1

Allerlaatste aflevering De wereld draait door vrijdag te zien op NPO 1
Wat kunnen we ervan verwachten?

Kijktip :

Vanavond (vrijdag 27 maart) is het dan zover: na vijftien jaar komt er een einde aan het tijdperk van De wereld draait door. In de allerlaatste aflevering ontvangt presentator Matthijs van Nieuwkerk nog één keer een aantal vaste gasten uit het programma.

Mooi geweest
Op woensdag 12 februari ging er een schok door televisieland: Matthijs van Nieuwkerk kondigde aan te stoppen met De wereld draait door, de geliefde talkshow die vijftien jaar lang een groot succes was en onder meer de Gouden Televizier-Ring (2007) en de Zilveren Nipkowschijf (2011) won. Het zat er al een beetje aan te komen, maar nu vindt Van Nieuwkerk het écht mooi geweest. Wie zijn de gasten in de allerlaatste aflevering op vrijdag 27 maart?

Gasten in De wereld draait door - vrijdag 27 maart
Op dit moment zijn er nog geen gasten bekend voor de uitzending van vanavond. Gedurende de dag wordt dit overzicht aangevuld met de gasten in de aflevering van vrijdag 27 maart. Het zou echter ook goed kunnen dat de inhoud van de aflevering nog een verrassing blijft.

De laatste aflevering van De wereld draait door is op vrijdag 27 maart om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de laatste aflevering van De wereld draait door terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ookJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Allerlaatste aflevering De wereld draait door vrijdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen