StukTV komt met nieuwe serie StukTV LIVE én tweede seizoen Prankoorlog

StukTV komt met nieuwe serie StukTV LIVE én tweede seizoen Prankoorlog
Om het thuisblijven draaglijker te maken

Nieuws :

Om ook de jonge mediaconsument in deze barre tijden tegemoet te komen, komen de mannen van StukTV met maar liefst twee nieuwe series vol gloednieuwe content. Vanaf vandaag (27 maart) is er elke vrijdag een aflevering van de nieuwe serie StukTV LIVE te zien op hun YouTube-kanaal, en elke zaterdag volgt een aflevering van een nieuw seizoen Prankoorlog.

Bekende gasten
In de nieuwe webserie StukTV LIVE krijgen de heren elke week gezelschap van een nieuwe bekende gast - via een videoverbinding. Het wordt een programma vol interactie en vermaak: tijdens de liveshow kunnen kijkers thuis volop meedoen en meepraten via de online kanalen van StukTV. Het programma bevat ook mini-lessen en tips van experts, waardoor de kijkers ook een beetje slimmer worden.

De nieuwe webserie StukTV LIVE is vanaf vrijdag 27 maart wekelijks om 16.00 uur te zien via het YouTube-kanaal en de Instagram-account van StukTV.


Bizarre pranks
Daarnaast staat het nieuwe seizoen van Prankoorlog op het punt van beginnen. Hierin belagen de heren van StukTV elkaar weer met de meest bizarre pranks en wie het vorige seizoen gevolgd heeft, weet dat het voor Giel, Thomas en Stefan niet gek genoeg kan. Dit seizoen gaan ze nóg een stap verder... En dat is voor degene die geprankt wordt geen feestje, maar voor de andere twee en de kijkers thuis juist wél.

Het nieuwe seizoen van Prankoorlog is vanaf zaterdag 28 maart wekelijks om 17.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van StukTV.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op StukTV komt met nieuwe serie StukTV LIVE én tweede seizoen Prankoorlog of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV