Aflevering Het laatste woord met Liesbeth List vrijdag te zien op NPO 1

Aflevering Het laatste woord met Liesbeth List vrijdag te zien op NPO 1
Jeroen Pauw interviewde List in 2016

Kijktip :

Vanwege de dood van Liesbeth List, de Nederlandse zangers die vandaag (27 maart) op 78-jarige leeftijd overleed, is vanavond op NPO 1 een bijzondere aflevering van Het laatste woord te zien. In dit interviewprogramma van Jeroen Pauw was List in 2016 te gast.

Bijzondere afspraak
Voordat Pauw de aflevering van Het laatste woord opnam met List, maakten ze een bijzondere afspraak met elkaar: het interview zou pas ná de dood van List worden uitgezonden op televisie. Pauw heeft woord gehouden, en dus is de uitzending vanavond voor het eerst te zien op de Nederlandse tv. List is hierin opvallend openhartig over haar leven, van haar veelbewogen jeugd tot haar muzikale carrère.

Ramses Shaffy
Ze vertelt over haar unieke band met Ramses Shaffy, haar huwelijk met Cees Noteboom en de comeback die ze in de jaren negentig maakte aan de zijde van Frank Boeijen. Het interview met Liesbeth List is onderdeel van het unieke format van Het laatste woord. Hiervoor heeft Jeroen Pauw de afgelopen jaren diverse interviews opgenomen met bekende Nederlanders op leeftijd, met als uitgangspunt dat ze pas na hun overlijden worden uitgezonden.

De aflevering van Het laatste woord met Liesbeth List is op vrijdag 27 maart om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het interview met Liesbeth List terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aflevering Het laatste woord met Liesbeth List vrijdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV