Beau van Erven Dorens presenteert dit weekend nieuwe talkshow Beau blijft binnen

Beau van Erven Dorens presenteert dit weekend nieuwe talkshow Beau blijft binnen
Spontaan idee van presentator

Kijktip :

De coronacrisis wakkert de creativiteit van veel Nederlanders aan. Op allerlei manieren proberen ze thuis te werken, te sporten en in contact te blijven met vrienden. Ook bij Beau van Erven Dorens is er een creatief idee ontstaan: de talkshow Beau blijft binnen, dit weekend te zien op RTL 4.

Huiskamer
De uitbraak van het coronavirus heeft de Nederlandse samenleving compleet lamgelegd. Miljoenen Nederlanders bivakkeren noodgedwongen de hele week thuis vanwege de strenge maatregelen die het kabinet heeft ingesteld om de verspreiding van het virus in te dammen. Ook Van Erven Dorens zit thuis en dus maakt hij vanuit zijn eigen huiskamer in Amsterdam Beau blijft binnen.

Zorgen
Veel Nederlanders maken zich zorgen over het virus, dat inmiddels aan meer dan vijfhonderd landgenoten het leven heeft gekost. Omdat iedereen thuis zit en velen toch hun verhaal kwijt willen, bedacht Van Erven Dorens uit het niets Beau blijft binnen, een talk tv-achtig programma om te praten over alles dat ons op dit moment bezighoudt.

Beau blijft binnen is op zaterdag 28 maart om 22.45 uur en op zondag 29 maart om 22.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt daarna de afleveringen van Beau blijft binnen terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ookPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens presenteert dit weekend nieuwe talkshow Beau blijft binnen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier