Nieuw seizoen Gestalkt begint donderdag op SBS 6

Nieuw seizoen Gestalkt begint donderdag op SBS 6
Thijs Zeeman schiet slachtoffers te hulp

Kijktip :

Vanaf donderdag 2 april is het nieuwe seizoen Gestalkt te zien op SBS 6. Hierin schiet misdaadverslaggever Thijs Zeeman een aantal slachtoffers van stalkers te hulp. In de eerste aflevering behandelt hij de zaak van Rylana (32), die wordt bedreigd door haar ex.

Wraak
Nadat Rylana na tien ellendige jaren eindelijk durft haar vriend te verlaten, zweert hij wraak. Hij belooft er alles aan te doen om haar het leven zuur te maken en al snel voegt hij de daad bij het woord. De vader van hun jonge zoon gooit allerlei methodes in de strijd: opwachten, achtervolgen, rond het huis sluipen, klemrijden en bedreigen. Het wordt dagelijkse kost voor Rylana.

Verboden
Het gaat zelfs zo ver dat Rylana's ex contact- en gebiedsverboden opgelegd krijgt, maar die doen hem schijnbaar niks. Telkens overtreedt hij de regels, met als gevolg dat Rylana opgesloten zit in haar eigen huis, dat als een bunker fungeert. Ze probeert haar zoontje zo goed mogelijk te verzorgen, maar haar leven is een hel. Daarom roept ze de hulp van Thijs Zeeman in. Kan hij haar ex bij zinnen brengen?

Het nieuwe seizoen van Gestalkt is vanaf donderdag 2 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Gestalkt begint donderdag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV