Nieuw programma Floortje blijft hier vanaf donderdag te zien op NPO 1

Nieuw programma Floortje blijft hier vanaf donderdag te zien op NPO 1
Floortje Dessing spreekt op afstand met inspirerende mensen

Kijktip :

Vanaf donderdag 2 april is het nieuwe programma Floortje blijft hier te zien op NPO 1. We kennen Floortje Dessing vooral van haar reisprogramma's, maar door de uitbraak van het coronavirus zit ook zij thuis. In Floortje blijft hier gaat ze - op gepaste afstand - in gesprek met inspirerende mensen.

Optimisme
In deze barre tijden, waarin de samenleving tot stilstand is gekomen en de mensen in de vitale beroepen keihard aan het werk zijn, leek het Dessing een mooi idee om de kijkers thuis te voorzien van een flinke dosis optimisme en inspiratie. Ze gaat op zoek naar inspirerende verhalen over veerkracht en zelfredzaamheid. Welke mindset past bij deze nieuwe werkelijkheid en hoe kunnen we deze crisis te lijf gaan?

Alleen zijn
Omdat veel mensen in deze tijd alleen en eenzaam zijn, gaat Dessing onder meer op stap met schaapherder Riaan Strijdom. Hij weet alles van alleen zijn, maar ook van het belang van de natuur om je heen. Ook gaat ze in een stil Amsterdam in gesprek met filosofe Marli Huijer over de extreme verandering in ons leven, dat tot stilstand is gekomen. En verder bezoekt Dessing de familie Boswijk, die in de Randstad behoorlijk geïsoleerd woont op een vuurtoreneiland.

Het nieuwe programma Floortje blijft hier is vanaf donderdag 2 april wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Floortje blijft hier terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Floortje blijft hier vanaf donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV