Bloedstollende actiethriller The Bourne Legacy zondag te zien op Veronica

Bloedstollende actiethriller The Bourne Legacy zondag te zien op Veronica
Ook te streamen via Netflix

Kijktip :

Na de knallende afsluiter The Bourne Ultimatum nam Matt Damon (tijdelijk) afscheid van het Bourne-universum. Toch verscheen er in 2012 een nieuwe film: The Bourne Legacy. Je kunt deze film zondag zien op Veronica, maar hij is ook te streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Nadat Jason Bourne de media heeft ingelicht over Treadstone, probeert de CIA al zijn sporen uit te wissen. Onder bevel van Eric Byer wordt de verwante operatie Outcome stopgezet, een clandestiene proef om agenten bijna onverslaanbaar te maken door pillen en genetische modificaties. Alle deelnemers van dit experiment zijn een doelwit geworden. Tijdens een trainingsmissie in Alaska weet Outcome-agent Aaron Cross een aanslag op zijn leven te omzeilen. Om te kunnen overleven, zal hij echter aan meer pillen moeten komen.

Redelijk geslaagd vervolg
Tony Gilroy, de man die The Bourne Legacy heeft geregisseerd, zal het hebben geweten bij de start van deze productie: het wordt onmogelijk om de originele Bourne-trilogie te evenaren. Toch weet hij van deze film een redelijk geslaagde actiethriller te maken, met veel bloedstollende scènes die je op het puntje van je stoel houden. In de hoofdrol laat Jeremy Renner zien geen Matt Damon te zijn, maar ook hij doet het prima. We zien enkele vertrouwde Bourne-gezichten in de rest van de cast (Joan Allen, Albert Finney en David Strathairn) en daardoor is het toch een leuke film voor de fans geworden.

The Bourne Legacy (2012) wordt beoordeeld met een 6,7 op IMDb en is op zondag 5 april om 20.00 uur te zien op Veronica.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bloedstollende actiethriller The Bourne Legacy zondag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV