F1 Virtual Grand Prix van Australië live op tv en online

F1 Virtual Grand Prix van Australië live op tv en online
Formule 1-race op zondagavond

Sport :

Op zondag 5 april is de tweede virtuele Formule 1-race in de officiële 'F1 Esports Virtual Grand Prix Series'. De virtuele GP van Australië is vanaf 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en op YouTube, via de livestream via Gids.tv.

Melbourne
Opnieuw neemt een aantal Formule 1-coureurs het tegen elkaar een enkele beroemdheden op in een virtuele Formule 1-race. Dit weekend op het Albert Park-circuit in Melbourne, waar de Grand Prix van Australië wordt gereden.

Charles Leclerc
Onder anderen Charles Leclerc, Lando Norris en Alex Albon doen mee. Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig geen echte Formule 1-grand prixs. Om de fans tegemoet te komen, zijn voorlopig virtuele races te zien.

De F1 Esports Virtual Grand Prix van Australië is zondag 5 april om 21.00 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en de officiële YouTube-, Facebook- en Twitch-kanalen van de F1. Daarnaast kun je kijken naar de livestream via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op F1 Virtual Grand Prix van Australië live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV