Zaterdag bij Op1: Ab Osterhaus, Lilian Marijnissen, Lenny Kuhr en meer

Zaterdag bij Op1: Ab Osterhaus, Lilian Marijnissen, Lenny Kuhr en meer
Dit zijn de gasten bij Op1 van zaterdag 4 april

Nieuws :

Zaterdag 4 april is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert normaal gesproken elke dinsdag de talkshow Op1 en zit nu op zaterdag ook aan tafel. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

  • De deuren van de verpleeghuizen zitten dicht. Hoe menselijk is het om ouderen in hun laatste levensfase te scheiden van hun naasten? Te gast: SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen, ouderenpsycholoog Sarah Blom en Kars Veling.

  • Verschillende landen hebben deze week het dragen van mondkapjes in bepaalde openbare ruimtes verplicht. De zin en onzin van mondkapjes vanavond met viroloog Ab Osterhaus.

  • Songfestival-winnares Lenny Kuhr stond eerder deze week op een hoogwerker het personeel en bewoners van een Eindhovens verzorgingshuis toe te zingen, als hart onder de riem in bijzondere tijden. Vanavond praat ze over haar actie, en zingt ze een nieuw troostlied.

  • De wielerklassieker Ronde van Vlaanderen wordt dit jaar virtueel gereden. NOS-sportcommentator Gio Lippens en wielerfanaat Nynke de Jong praten in Op1 over de wenselijkheid van virtuele koersen en over de Ronde van twee jaar terug, die werd gewonnen door Niki Terpstra.

  • De controle over het coronavirus is een obsessie geworden, stelde filosoof en psychiater Damiaan Denys deze week in zijn opiniestuk ‘Je kunt corona ook omarmen’ in NRC.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag bij Op1: Ab Osterhaus, Lilian Marijnissen, Lenny Kuhr en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV