Verteller Johnny de Mol verwacht troost en perspectief in The Passion 2020

Verteller Johnny de Mol verwacht troost en perspectief in The Passion 2020
Speciale jubileum-editie

Nieuws :

De tiende editie van The Passion wordt anders dan alle andere: tussen het live vertelde paasverhaal door Johnny de Mol zijn donderdagavond liedjes uit de afgelopen jaren te zien. Juist nu biedt het verhaal "ook troost en perspectief voor de toekomst", zegt De Mol in het AD.

Op zijn kop
Johnny de Mol vertelt het bijbelse verhaal zonder publiek en acteurs en zangers om hem heen. "De situatie nu is dat Nederland en de wereld op zijn kop staat en dat hebben we wel willen en kunnen verwerken in deze editie", blikt hij vooruit.

Angst
De verteller van het verhaal zegt dat het "gaat over vriendschap, egoïsme en angst. Dat speelt juist nu ook." Er is dan ook aandacht voor verschillende initiatieven tijdens de coronacrisis in Nederland.

Prachtig materiaal
Op het gebied van muziek is The Passion dit jaar een 'the best of'-editie. "We hebben superveel, prachtig materiaal om nu op terug te vallen", verwijst Johnny de Mol naar het archief van negen eerdere edities.

10 jaar The Passion is op donderdag 9 april om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna 10 jaar The Passion terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV