Vrijdag in Op1: Corendon CEO Steven van der Heijden verwacht geen vliegvakanties voor zomer 2020

Vrijdag in Op1: Corendon CEO Steven van der Heijden verwacht geen vliegvakanties voor zomer 2020
Dit zijn de gasten van vrijdag 10 april 2020

Kijktip :

Vrijdag 10 april, is het weer de beurt aan Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand. Dit duo presenteert elke vrijdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van vrijdag 10 april 2020

  • Waarom zijn corona-zelf-tests een slecht idee en klopt het dat sporters superverspreiders zijn van het virus? Vanavond is bij Op1 viroloog Anne Wensing te gast.

  • De Nederlandse cultuursector heeft het zwaar: podia en theatergezelschappen staan op omvallen, musici en technici (maar ook schoonmakers van de zalen) zien hun inkomsten opdrogen. Over de gevolgen van de maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen, en mogelijke oplossingen voor zalen en makers, zitten vanavond aan tafel: acteur Huub Stapel, Simon Reinink (directeur Concertgebouw) en violist Rosanne Philippens.

  • Keukenhof, het grootste bloemenpark ter wereld, is er klaar voor. De 7 miljoen bloembollen zijn geplant en de tuinen liggen er schitterend bij. Alleen de bezoekers missen nog. Gedwongen door het coronavirus blijft het park dit jaar gesloten. Directeur Bart Siemerink vertelt vanavond bij Op1 over de gevolgen ervan én hoe jij het grootste bloemenpark ter wereld thuis kunt beleven!

  • Wie dacht deze zomer met het vliegtuig op vakantie te kunnen heeft het mis. Dat is de verwachting van CEO van Corendon Steven van der Heijden. Hij vertelt vanavond bij Op1 óf en hoe wij deze zomer dan wel met vakantie gaan.

  • De strafrechtketen ligt door het coronavirus voor een groot deel stil. Verdachten die in voorlopige hechtenis werden vastgehouden, komen op vrije voeten en het aantal strafzaken dat op de plank belandt, stapelt zich op. Intussen zijn er wel twintig ‘coronaspugers’ voor de rechter gesleept.Gerrit van der Burg, de hoogste baas van het Openbaar Ministerie, legt uit welke zaken op dit moment nog wel worden behandeld en welke niet.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Corendon CEO Steven van der Heijden verwacht geen vliegvakanties voor zomer 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV