Nieuw op Prime Video: Superman-film Man of Steel vanaf maandag te zien

Nieuw op Prime Video: Superman-film Man of Steel vanaf maandag te zien
Henry Cavill in eerste DC/Zack Snyder-film

Kijktip :

Veel mensen vinden de films van DC Comics een stuk minder dan die van Marvel, maar zo nu en dan zit daar ook een pareltje bij. Zoals Man of Steel, de duistere film over Superman, die in 2013 verscheent. De film is vanaf maandag (19 april) te zien op Amazon Prime Video.

Lees hier welke films je deze week nieuw kunt streamen op Prime Video.

Het verhaal
Clark Kent is een jonge journalist die zich niet thuis voelt in onze wereld. Hij is jaren geleden van de verre planeet Krypton naar de aarde getransporteerd en vraagt zich nu af wie hij werkelijk is en waartoe de superkrachten dienen waarmee hij is gezegend. Zijn adoptieouders Martha en Jonathan Kent helpen hem om met zijn bijzondere gave om te gaan. Ondertussen opent de buitenaardse generaal Zod de jacht op hem. Clark moet de Man van Staal worden, om de mensen van wie hij houdt te beschermen tegen Zod en diens allesvernietigende plannen.

Henry Cavill in Man of Steel

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Met de release van Man of Steel pompte DC Comics het broodnodige verse bloed in de Superman-franchise. In de jaren zeventig en tachtig maakte Christopher Reeve furore als de superheld met de rode cape, maar de herstart van de franchise (Superman Returns, 2006) was een groot succes. Henry Cavill kruipt in de huid van Superman en ook in de bijrollen is de kwaliteit van de cast flink opgeschroef. Zo zien we Amy Adams als Lois Lane, maar ook Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne en Russell Crowe maken hun opwachting.

Bekijk hier waar je vanaf 19 april Man of Steel kunt kijken. Genre: Actie, Superhelden. Speelduur: 143 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Prime Video: Superman-film Man of Steel vanaf maandag te zien of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV