Vanavond op tv: Silent Witness seizoen 8, Stand van Nederland over coronacrisis en meer

Vanavond op tv: Silent Witness seizoen 8, Stand van Nederland over coronacrisis en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 23 april

Kijktip :

Vanavond zijn het niet de bekende shows die onze tv-tips vormen, maar een aantal interessante, minder bekende programma's. Zo gaat het maandelijkse Stand van Nederland vandaag over de coronacrisis en begint het achtste seizoen van Silent Witness op RTL 8. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 23 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Keuringsdienst van Waarde: groente- en fruitteelt

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

Vanavond is het tweede deel van de dubbele aflevering van Keuringsdienst van Waarde met een onderzoek naar de groente- en fruitteelt in Europa. In het tweede deel van de spannende reeks ontdekt Ersin verdachte kratten sinaasappelen in het pakstation van een coöperatie die beweert maffiavrij te zijn, spreken we met arbeiders in Spanje en confronteren we de gezamenlijke supermarkten met onze bevindingen.


Silent Witness: start seizoen 8

RTL 8
RTL 8
20:29 uur

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het achtste seizoen van de Britse misdaadserie Silent Witness uit. Dit seizoen uit 2004 is de komende donderdagen om 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien. In Noord-Ierland worden twee lichamen gevonden. Sam Ryan en haar collega's vermoeden dat de twee mannen twintig jaar geleden zijn vermoord door paramilitairen. Ondertussen probeert Sam zich te verzoenen met haar zoon, die van haar vervreemd is. Ze neemt een ingrijpende beslissing.


Gestalkt: doodsbang voor ex

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Gestalkt het verhaal van de 46-jarige Tatiana. Ze is in alle staten. Na een relatie van 23 jaar probeert ze de draad opnieuw op te pakken, maar dat lijkt onmogelijk. Als ze een keer een afspraak heeft, staat haar ex-man onverwacht voor de deur of scharrelt hij rond haar huis. Maar daar blijft het niet bij. Een serieuze date eindigt met twee lekke banden. En als ze 's avonds laat alleen thuis is, komen er ongevraagd wildvreemde mannen aan de deur op zoek naar seks.


Stand van Nederland: ondernemen in crisistijd

NPO 2
NPO 2
20:30 uur

Deze aflevering van het maandelijkse Stand van Nederland, met verhalen achter de economische cijfers in Nederland, gaat over ondernemen in crisistijd. Stand van Nederland volgt sinds het uitbreken van de coronacrisis in maart ondernemend Nederland, kleine en grote ondernemers. Hoe worstelen deze hardwerkende Nederlanders zich door dit wereldwijde drama heen? Met onder andere ondernemers uit de uitvaartbranche, de sierteelt, de horeca en de huizenmarkt.


Nieuw: Alaska PD

Crime & Invest
Crime & Invest
21:00 uur

In het nieuwe misdaadprogramma Alaska PD noemt de politie van Alaska kijkers mee naar America's Last Frontier, waar de grens tussen beschaving en wetteloosheid flinterdun kan zijn. Vanaf vanavond elke donderdag om 21:00 uur op Crime+Investigation. Op de politieafdelingen in de hele staat hebben ze een chronisch tekort aan mensen en moeten ze zich tot agenten van de Lower 48 wenden om de toenemende hoeveelheid criminaliteit te bestrijden.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Silent Witness seizoen 8, Stand van Nederland over coronacrisis en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV