Prachtig relatiedrama Revolutionary Road zie je dinsdag op Spike

Prachtig relatiedrama Revolutionary Road zie je dinsdag op Spike
Ook te streamen via iTunes

Kijktip :

Met hun hoofdrollen in Titanic (1997) groeiden Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in één klap uit tot de grootste filmsterren ter wereld. Elf jaar later kwamen ze opnieuw bij elkaar, dit keer voor een veel intiemere film: het prachtige relatiedrama Revolutionary Road. Dinsdag te zien op Spike en je kunt Revolutionary Road streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Het verhaal
We gaan terug naar de late jaren vijftig en het leven in de Verenigde Staten zit in de lift. Frank en April Wheeler vormen een jong, aantrekkelijk en ogenschijnlijk perfect koppel. Met hun twee kinderen wonen ze in een luxe buitenwijk in Connecticut. Onder de oppervlakte broeit echter een vulkaan aan ontevredenheid. Frank heeft een saaie kantoorbaan en April treurt om een mislukte carrière als actrice. Om aan het gezapige burgerbestaan te ontsnappen besluiten ze naar Frankrijk te gaan, maar daar verzandt hun relatie in eindeloos gekibbel en giftige jaloezie.

Prachtig tijdsbeeld
In Revolutionary Road weet de fantastische regisseur Sam Mendes (American Beauty, Skyfall, 1917) een fantastisch tijdsbeeld te schetsen van het Amerika in de jaren vijftig. Een stijve maatschappij die lijkt te floreren, maar ondertussen tot veel chagrijn leidt. Leonardo DiCaprio en Kate Winslet weten die gevoelens perfect over te brengen in hun hoofdrollen, waarvoor ze veel lof kregen; beiden werden genomineerd voor een Golden Globe en Winslet won de prijs zelfs. In bijrollen schitteren fantastische acteurs als Michael Shannon (Oscarnominatie), Kathryn Hahn, David Harbour en Kathy Bates.

Revolutionary Road (2008) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op dinsdag 25 augustus om 22.30 uur te zien op Spike. Lees hier waar je Spike kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtig relatiedrama Revolutionary Road zie je dinsdag op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV