Recensie: The Willoughbys is disfunctionele familie op stelten

Recensie: The Willoughbys is disfunctionele familie op stelten
Leuke animatie voor het hele gezin

Film :

Sinds 22 april staat de nieuwe animatiefilm The Willoughbys op Netflix. Pa en ma Willoughby hebben alleen liefde voor elkaar, en zien hun kinderen Tim, Jane en een tweeling met de naam Barnaby als zware ballast. Ook hebben de kids altijd honger. Als op een donkere avond een doos wordt afgeleverd, verandert alles! Lees hier de filmrecensie van The Willoughbys.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Egocentrische ouders
Het verhaal gaat over een conservatief gezin, The Willoughbys. De kinderen van het gezin raken ervan overtuigd dat ze beter af zijn als ze zichzelf opvoeden. Ze smeden een geniepig plan om hun egocentrische ouders op vakantie te sturen. Vervolgens vertrekken ze zelf op een spannend avontuur.

Met stemmen van Maya Rudolph en Brian Drummond in 'The Willoughbys'

Beoordeling van Gids.tv:★★★½
Netflix doet het goed als het om animatie gaat. Vers in het geheugen staat nog de soortgelijke en hartverwarmende film Klaus van de streamingdienst. The Willoughbys is gebaseerd op het gelijknamige en veel geprezen kinderboek van de Amerikaanse schrijftster Lois Lowry uit 2008. Grote complimenten voor de vermakelijke animatie, die bovendien lekker wegkijkt. Met een bijzonder en fantasievol verhaal, inclusief leuke humor. De ouderlijke liefde ontbreekt in dit verhaal, maar brengt wel mooie levenslessen met zich mee. Daarom toch bijzonder geschikt voor het hele gezin. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Will Forte (Scoob!) en Maya Rudolph (The Angry Birds Movie 2) zijn ook de stemmen te horen van Alessia Cara (Vaiana) en Seán Cullen (Cloudy with a Chance of Meatballs).

The Willoughbys is vanaf 22 april 2020 op Netflix te zien. Genre: Animatie, komedie, Avontuur, Familiefilm. Tijdsduur: 92 minuten. IMDb-score 6,6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Willoughbys is disfunctionele familie op stelten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV