Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 18

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 18
Kijktips van 25 april t/m 2 mei

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. The Last Dance, S1 (Netflix)
Een tiendelige docu over basketballegende Michael Jordan. De reeks bevat nooit eerder vertoonde beelden van het seizoen 1997-1998, toen Jordan met de Chicago Bulls voor zijn zesde NBA-titel in acht jaar tijd streed. Bekijk hier waar je The Last Dance kunt bekijken.

Lees hier de serierecensie van The Last Dance

2. Descendants 3 (Disney+)
Een nieuwe schurk probeert Auradon en hun koning te dwarsbomen. Mal is het ongelukkige kind dat zal moeten zien om te gaan met haar kwaadaardige vader uit de godenwereld; de blauwharige Hades. En dat blijkt nog niet mee te vallen. Bekijk hier waar je Descendants 3 kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Descendants 3.

3. Extraction (Netflix)
Een Indiaas jongetje, en zoon van een internationale crimineel die vastzit, wordt ontvoerd in de hoofdstad van Bangladesh en vastgehouden in één van de meest ondoordringbare steden van de wereld. Bekijk hier waar je Extranction kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Extraction.

3. Blinded by the Light (Amazon Prime)
Javid is een moslimjongen die op een dag een cassettebandje met muziek van Bruce Springsteen vindt. Tot groot ongenoegen van zijn familie raakt hij gefascineerd door de zanger. Dankzij de muziek van Springsteen leert Javid zichzelf en zijn familieleden beter kennen. Bekijk hier waar je Blinded by the Light kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Blinded by the Light.


Komende week

De nieuwe releases voor de komende week.


5. Never Have I Ever, S1 (Netflix, 27 april)
Devi Vishwakumar wil naar een feestje met alcohol en harddrugs, zodat ze eindelijk een keer de mogelijkheid krijgt om de middelen af te wijzen. Ze wil minder armhaar én ze zou graag een knap vriendje willen. Gaat dat allemaal lukken? Bekijk hier waar je Never Have I Ever kunt bekijken.

6. Late Night (Netflix, 27 april)
De wereld van Katherine, een legendarische late night talkshowhost, komt op zijn kop te staan als ze haar enige vrouwelijke schrijver in dienst neemt. Haar beslissing krijgt echter onverwachts hilarische gevolgen. Emma Thompson en Mindy Kaling in de hoofdrollen. Bekijk hier waar je Late Night kunt bekijken.

7. Summertime,S1 (Netflix, 29 april)
Een modern liefdesverhaal dat zich afspeelt tijdens de zomer aan de Italiaanse Adriatische kust. Een onmiskenbare aantrekkingskracht brengt Ale en Summer samen, die uit heel verschillende werelden komen. Bekijk hier waar je Summertime kunt bekijken.

8. Dangerous Lies (Netflix, 29 april)
Een rijke oudere man laat bij zijn overlijden onverwachts zijn erfenis na aan zijn nieuwe verzorgster Katie. Ze wordt hierdoor echter meegesleurd in een web van wantrouwen, bedrog en moord. Hoofdrol voor Camila Mendes. Bekijk hier waar je Dangerous Lies kunt bekijken.

9. Hollywood, S1 (Netflix, 1 mei)
Eeen groep aspirant-acteurs en filmmakers in Hollywood na de Tweede Wereldoorlog proberen het te maken in Tinseltown - ongeacht er voor nodig is. Hollywood onthult en onderzoekt de decennia-oude machtsdynamiek en hoe het entertainmentlandschap eruit zou kunnen zien als ze waren ontmanteld. Bekijk hier meer over HOLLYWOOD.

10. The Half of It (Netflix, 1 mei)
De verlegen introverte Ellie is een studiebol met Chinese roots. Wanneer ze te horen krijgt dat de charmante Paul verliefd is op Aster, besluit ze hem te helpen haar hart te veroveren. Paul is echter niet op de hoogte van Ellie's eigen gevoelens voor het meisje. Bekijk hier meer over The Half of It.

11. All Day and a Night (Netflix, 1 mei)
Een jonge man die zijn levenslange gevangenisstraf uitzit, kijkt terug op de mensen, de omstandigheden en het systeem dat hem tot zijn misdaad dreef. Bekijk hier meer over All Day and A Night.

12. Prop Culture, S1 (Disney+, 1 mei)
Een anthologieserie die een unieke blik werpt op geliefde Disney-films door middel van de rekwisieten en kostuums die ze uniek maken. Onder andere Pirates of the Carribean, Tron, Nightmare Before Christmas en Who Framed Roger Rabbit komen aan bod. Bekijk hier meer over Prop Culture.

13. Trying, S1 (Apple TV+, 1 mei)
Jason en Nikkie hebben al een langere tijd een relatie. Het enige wat zij nog wensen is een baby. Het stel komt erachter dat ze samen geen kinderen kunnen krijgen, dus gaan ze opzoek ze naar een andere oplossing. Bekijk hier meer over Trying.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 18 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV