Zondag in Op1: Jacco Vonhof en Mark Schalekamp over de 60-min maatschappij

Zondag in Op1: Jacco Vonhof en Mark Schalekamp over de 60-min maatschappij
Dit zijn de gasten van zondag 26 april

Kijktip :

De zondag-editie van de dagelijkse talkshow Op1 wordt gepresenteerd door het duo: Jeroen Pauw en Fidan Ekiz.

Dit zijn de gasten van zondagavond 26 april:

  • Eigenlijk hadden we pas in het najaar kunnen genieten van de voorstelling Later was alles beter van Peter Pannekoek, die lovende recensies kreeg en waar hij de cabaretprijs Neerlands Hoop mee won. Maar vanwege de coronacrisis is besloten deze op Koningsdag uit te zenden. En de show is misschien wel relevanter dan ooit, omdat het gaat over tweede kansen en de manier waarop we daar als groep mee omgaan. Vanavond Op1 is de cabaretier te gast.

  • Morgen geen Koningsdag zoals we dat gewend zijn maar thuis blijven met Woningsdag. Hoe saai en sneu dat wordt dat gaan we morgen zien, maar directeur van Beeld en Geluid Eppo van Nispen neemt ons vanavond Op1 in ieder geval mee op reis door de geschiedenis. Hij laat zien hoe Konings- en Koninginnedag was en ooit begon, want hij kan putten uit een schat aan beeldmateriaal.

  • We gaan de goede kant op met onze Corona-aanpak, vindt arts-microbioloog Jan Kluytmans. Toch is het evenwicht wankel en sluit hij een piek tijdens of na de zomer beslist niet uit. Volgens hem zijn er drie mogelijke scenario’s waaruit we kunnen kiezen met maar weinig échte kennis paraat: een duivels dilemma. Vanavond bij Op1 vertelt hij erover.

  • Moeten we naar een 60-min maatschappij? De jongeren starten alles weer op en alles boven de 60 blijft thuis. Voorzitter van MKB Jacco Vonhof ziet dat wel zitten. Of gaat zelfs dat niet ver genoeg? Mark Schalekamp wil een opening forceren en betaalt de boetes voor ondernemers die het aandurven. Vanavond bij Op1 vertellen ze erover.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Op1: Jacco Vonhof en Mark Schalekamp over de 60-min maatschappij of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV