Ontroerend filmdrama The Fault in Our Stars zondag te zien op SBS9

Ontroerend filmdrama The Fault in Our Stars zondag te zien op SBS9
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Films over een dodelijke ziekte verzanden vaak, zeker wanneer ze uit de Hollywoodfabriek komen, in gezapig en overdreven sentimenteel drama. Gelukkig zijn er altijd uitzonderingen op de regel, zoals het prachtige The Fault in Our Stars. Deze ontroerende film is zondag te zien op SBS9 en je kunt The Fault in Our Stars streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
The Fault in Our Stars is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Green, waarin de twee jonge kankerpatiënten Hazel (gespeeld door Shailene Woodley) en Augustus (Ansel Elgort) elkaar ontmoeten bij een praatgroep en algauw steun in elkaar vinden. Daarbij raken ze verliefd op elkaar en samen besluiten ze alles uit het leven te halen wat er nog in zit. Terwijl de doktoren afraden om naar Amsterdam te vertrekken, besluiten de twee tieners alsnog te gaan om een beroemde schrijver te ontmoeten.

Hollywood in Amsterdam
Voor ons Nederlanders heeft The Fault in Our Stars nog een extra interessant tintje, want zoals je hierboven kunt lezen speelt een deel van de film zich af in Amsterdam. Hier ontmoet het verliefde stel de (fictieve) schrijver Peter van Houten, die wordt vertolkt door Willem Dafoe. Ook genieten Hazel en Augustus van al het moois dat onze hoofdstad te bieden heeft; inmiddels is het bankje waarop ze een intiem moment beleven zelf uitgegroeid tot een toeristische attractie. Hollywood in Amsterdam dus, en dat is altijd leuk om te zien.

The Fault in Our Stars (2014) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op zondag 4 oktober om 20.30 uur te zien op SBS9. Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ontroerend filmdrama The Fault in Our Stars zondag te zien op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV