Vrijdag in Jinek: arts Peter van der Voort over overgewicht en corona

Vrijdag in Jinek: arts Peter van der Voort over overgewicht en corona
Dit zijn de gasten van vrijdag 1 mei 2020

Kijktip :

Vrijdagavond is de laatste aflevering van dit seizoen voor Eva Jinek. Benieuwd naar de gasten van vrijdag 1 mei? Lees hieronder meer:

Gasten in Jinek - vrijdag 1 mei 2020

  • Peter van der Voort, hoofd intensive care van het UMC Groningen, doet vanaf moment één onderzoek naar de verhouding tussen overgewicht en corona. Hij schoof dit seizoen al twee keer aan bij Jinek om hierover te vertellen en vandaag komt hij over zijn nieuwste bevindingen praten.

  • Op 5 mei zingen we allemaal Shaffy: het Nationaal Comité steunt het idee van Claudia de Breij om gezamenlijk Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder te zingen, om vijf voor vijf op 5 mei, om samen de vrijheid te vieren. Ze vertelt alles over het initiatief vanavond bij Jinek.

  • Traditiegetrouw sluit Jinek het seizoen af met een bezoekje van Gerard Joling. Vanavond blikken we met hem terug op zijn zestigste verjaardag, die hij ondanks het coronavirus groots en in stijl heeft gevierd, én de hoogtepunten uit zijn carrière.

  • Ondanks dat Tijl Beckand corona heeft gehad, maakte hij de afgelopen weken iedere dag met zijn beste vrienden Ruben Nicolai en Ruben van der Meer een aflevering van QuarantaineTV. Sinds een paar dagen is het stil op het kanaal. De reden? Die maakt Tijl vanavond bekend bij Jinek.

Jinek is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: arts Peter van der Voort over overgewicht en corona of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV