Goede Tijden, Slechte Tijden ook na de zomer vier keer per week op tv

Goede Tijden, Slechte Tijden ook na de zomer vier keer per week op tv
Opnames liggen nog steeds stil door Coronacrisis

Nieuws :

De Coronacrisis gooit heel wat roet in het eten van de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden. Door de maatregelen rond het Coronavirus is het niet mogelijk voor de cast om nieuwe scènes op te nemen, daarom is ook na de zomer de soap maar vier dagen per week te zien. Dat denkt althans acteur Joep Sertons, die de rol van Anton speelt.

‘Cliffhanger wordt ook anders’
Normaal wordt Goede Tijden, Slechte Tijden altijd vijf dagen per week uitgezonden, maar door de Coronamaatregelen is GTST al even maar vier keer in de week te zien. “We weten niet wanneer we weer kunnen beginnen”, aldus Sertons, die zegt dat de cliffhanger 28 mei ook anders wordt.

Geen zomervakantie voor acteurs GTST?
De acteurs zijn al meer dan een maand thuis, en wellicht kunnen ze deze zomer geen vakantie vieren. “Ik denk dat we in de zomer, als we gaan draaien, door gaan draaien. Dat vind ik niet erg", zegt Sertons.

Goede Tijden, Slechte Tijden wordt voorlopig van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur uitgezonden bij RTL 4, 28 mei is de seizoensfinale. Heb je GTST gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Goede Tijden, Slechte Tijden ook na de zomer vier keer per week op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV