Nieuw seizoen Beter laat dan nooit begint dinsdag op RTL 4

Nieuw seizoen Beter laat dan nooit begint dinsdag op RTL 4
Katja Schuurman is nieuwe reisleidster

Kijktip :

Vanaf dinsdag 5 mei is het nieuwe seizoen van Beter laat dan nooit te zien op RTL 4. Dit keer gaat niet Olcay Gulsen mee als reisleidster, maar Katja Schuurman. Samen met de tv-veteranen Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens bezoekt ze diverse landen in Latijns-Amerika.

Mooie verhalen
De vier mannen, allemaal ruim in de zeventig, halen in Midden- en Zuid-Amerika een aantal mooie verhalen op uit hun rijke carrière en privéleven. Naast de bijzondere gesprekken met Schuurman doen ze daar ook alles wat ze altijd nog eens wilden doen en bezoeken ze plekken die ze nog graag willen zien. Samen reizen ze naar Suriname, Cuba, Mexico en Brazilië.

Nachtleven
Hun reis begint in het zonnige Suriname. Hier verkennen de mannen het wilde nachtleven in de hoofdstad Paramaribo. Voor Frequin een mooie gelegenheid om terug te blikken op zijn roerige tijd als journalist in Suriname. Verder leren de heren alles over bijzondere kruiden en ze gaan in training bij de Surinaamse bondscoach. Schuurman wordt verrast door iets bijzonders uit haar Surinaamse verleden.

Het nieuwe seizoen van Beter laat dan nooit is vanaf dinsdag 5 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Beter laat dan nooit terugkijken bij Gids.tv.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV