Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 20

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 20
Kijktips voor zaterdag 9 t/m 16 mei

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. Becoming (Netflix)
Een kijkje achter de schermen bij Michelle Obama's boekentour terwijl de First Lady mensen in 34 steden over de hele wereld ontmoet en met hen in contact komt. Bekijk hier waar je Becoming kunt bekijken.

2. Boef (Videoland)
Acht maanden lang wordt rapper Boef, een van de populairste rappers van Nederland, gevolgd terwijl hij werkte aan zijn toekomstdroom van stabiliteit en succes: hij bouwt zijn droomhuis, doet zijn vriendin Selma een huwelijksaanzoek en tekent een miljoenendeal bij Sony. Bekijk hier waar je Boef kunt bekijken.

3. Star Wars: The Clone Wars (Disney+)
De seizoensfinale van het achtste seizoen. En het lijkt tijd voor het einde... Zo gaat Ahsoka weer te maken krijgen met de klonen en met de Jedi. Samen lanceren ze een aanval. Bekijk hier waar je Star Wars: The Clone Wars kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van Star Wars: The Clone Wars.


Komende week

De nieuwe releases voor de komende week.

4. The Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs The Reverend (Netflix, 12 mei)
De echte finale van Unbreakable Kimmy Schmidt in de vorm van een interactieve special. Daarin moet de kijker Kimmy (Ellie Kemper) op tijd naar haar huwelijk zien te krijgen, terwijl ze een duivels plan van eerwaarde Richard Wayne Gary Wayne (Jon Hamm) probeert te dwarsbomen. Bekijk hier waar je The Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs The Reverend kunt streamen.

5. The Wrong Missy (Netflix, 13 mei)
Wanneer Tim zijn droommeisje ontmoet en hun relatie snel via berichten heen en weer in een stroomversnelling komt, nodigt hij haar uit voor de retraite van zijn bedrijf op een eilandresort. Bekijk hier waar je The Wrong Missy kunt kijken.

6. White Lines, S1 (Netflix, 15 mei)
Twintig jaar geleden verdwijnt op Ibiza plotseling een populaire dj uit Manchester. In de nieuwe serie White Lines, van de makers van Netflix-hit La Casa De Papel, reist zijn zus af naar het party eiland om uit te zoeken wat er precies met haar broer is gebeurd. Bekijk hier waar je White Lines kunt streamen.

7. It's A Dog's Life, S1 (Disney+, 15 mei)
Een nieuwe real-life documentairereeks met Disney-legend Bill Farmer (de stem van Goofy en Pluto in veel animatiefilms, -shorts en -series) als narrator. Hij gaat op zoek naar de honden die onze wereld een klein beetje specialer maken. Bekijk hier waar je It's A Dog's Life kunt bekijken.

7. IT: Chapter 2 (Amazon Prime, 15 mei)
27 jaar na hun eerste aanvaring met de moordende clown Pennywise moeten de - inmiddels volwassen geworden -kinderen het opnieuw tegen hun grootste vijand opnemen.. Bekijk hier waar je IT: Chapter 2 kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van IT: Chapter 2

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 20 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV