Recensie: The Wrong Missy is zeer foute komedie op Netflix

Recensie: The Wrong Missy is zeer foute komedie op Netflix
Met David Spade en Deuce Bigalow-ster Rob Schneider

Film :

Sinds 13 mei staat de film The Wrong Missy op Netflix. Het blijft moeilijk om een leuke komedie te maken. Heb je zin in een melig flauw en dom anderhalf uur? Dan zit je met deze komedie geramd. Lees hier de filmrecensie van The Wrong Missy.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Blind Date from Hell
Het verhaal start wanneer Tim Morris zijn droommeisje ontmoet. Als hun relatie snel via sms-berichten in een stroomversnelling komt, nodigt hij haar uit voor de retraite van zijn bedrijf op een prachtige eilandresort. Wanneer echter een blind date uit het verleden opduikt op de luchthaven, komt hij er al snel achter dat hij de uitnodiging naar de verkeerde "Missy" heeft gestuurd.

Lauren Lapkus en Rob Schneider in de komedie 'The Wrong Missy'

Beoordeling van Gids.tv: ★½
Happy Madison Productions, het productiehuis van Adam Sandler, heeft er nieuwe komedie uitgepoept. En dat is eigenlijk zelden of nooit een goed teken. Wie zin heeft in domme, flauwe en soms tenenkrommende 'humor', zit zeker goed. De overdreven vertolking van de psychotische Missy (Lauren Lapkus) en de kleine rol van Rob Schneider is lachen als een boer met kiespijn. Tja, je moet er van houden. De seksgrappen en nodige slapstick slaan net zo snel dood als een lauw biertje. Na een uur zit je dan naar een slechte komedie te kijken, die eigenlijk niet gemaakt had mogen worden. Anderhalve ster.

Cast
Naast David Spade (Father of the Year) en Lauren Lapkus (Jurassic World) zijn ook Rob Schneider (Deuce Bigalow: European Gigolo) en Geoff Pierson (Veep) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Tyler Spindel (Father of the Year).

The Wrong Missy is vanaf 13 mei te zien op Netlfix. Genre: Komedie. Tijdsduur: 90 minuten. IMDb-score: 5,7.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Wrong Missy is zeer foute komedie op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV