Vanavond bij Beau: Burgemeesters over de drukte tijdens Hemelvaartsdag

Vanavond bij Beau: Burgemeesters over de drukte tijdens Hemelvaartsdag
Dit zijn de gasten van donderdag 21 mei

Kijktip :

Het was vandaag enorm druk op de stranden en andere recreatiegebieden. Niet overal werd de 1,5 meter gerespecteerd. De veiligheidsregio's overwegen nu om tijdens de zomer maatregelen te nemen om meer drukte te voorkomen.

Gasten in Beau - donderdag 21 mei

  • Het was een prachtige Hemelvaartsdag, maar het was op veel plaatsen te druk. De burgemeesters van Venlo en Bergen hadden er hun handen vol aan. Zij vertellen er vanavonnd over bij Beau. Ook de burgemeester van Veere schuift aan. In zijn gemeente was het vandaag ook erg druk.
  • Stichting 113 Zelfmoordpreventie is bang dat er een flinke toename komt van suïcides de komende tijd. Dit zou komen doordat er meer mensen in financiële problemen komen.Iris Zuidweg van Stichting 113 en Harm van der Werf, die in 2007 aan lager wal raakte door financiële problemen, vertellen hierover.
  • Carlo & Irene, Barend & Van Dorp en Van Kooten & De Bie: Stuk voor stuk legendarische duo’s. Maar hoe komt het dat deze duo's zo succesvol waren? Sander Lantinga zocht het in Sander en het Mysterie van de Legendarische Duo's uit. Hij vertelt over zijn bevindingen bij Beau.
  • The Kik brak door met hun hit Simone. Nu maakt de band opnieuw een ode aan de vrouw. Deze keer heet de dame in kwestie Angela. Het is een aantrekkelijke moeder die heerlijk witlof kan kokken. Vanavond treedt The Kik voor het eerst in maanden weer op.

Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Beau: Burgemeesters over de drukte tijdens Hemelvaartsdag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier