Drie afleveringen van Reizen Waes in Japan vanaf zondag op België Eén

Drie afleveringen van Reizen Waes in Japan vanaf zondag op België Eén
Tom Waes gaat naar het land van sushi en de afgelaste Olympische Spelen

Kijktip :

Tom Waes is terug met nieuwe afleveringen van zijn populaire reisprogramma Reizen Waes. Dit seizoen is een miniserie van drie afleveringen over Japan. In dat land zouden komende zomer de Olympische Spelen zijn. Dit was de reden dat Tom naar het Aziatische land toe wilde.

Nagasaki
De Spelen zijn een jaar uitgesteld, maar het programma van Tom Waes is wel gewoon op televisie. Hij start in de havenstad Nagasaki, in het zuiden van het land, om helemaal tot in het hoge noorden te reizen.

Nederlands pretpark
Op zijn eerste dag gaat Tom naar het Nederlandse pretpark 'Huis Ten Bosch'. Op de eerste 1000 kilometer van zijn roadtrip laat Tom zich onderdompelen in de vele specifieke Japanse gewoontes en gebruiken. Met als hoogtepunt een bezoek aan een van de meest speciale festivals van Japan: het 'Naked Men Festival'.

Reizen Waes: Japan is vanaf 24 mei drie zondagen om 20.15 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Drie afleveringen van Reizen Waes in Japan vanaf zondag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier