Le Bureau des Légendes seizoen 5 vanaf maandag 25 mei te zien op Canvas

Le Bureau des Légendes seizoen 5 vanaf maandag 25 mei te zien op Canvas
Thrillerserie over Franse undercoveragenten

Kijktip :

Vanaf maandag 25 mei is op de Vlaamse zender Canvas het nieuwste, vijfde seizoen van de Franse thrillerserie Le Bureau des Légendes te zien. Centraal in de serie staat een speciale afdeling van de Franse Staatsveiligheid, die undercoveragenten in het buitenland begeleidt en aanstuurt.

Dood in Oekraïne
Het nieuwe seizoen begint met een geruchtmakend artikel over de dood van Malotru, die in Oekraïne overleed. Als gevolg van het artikel ontstaan er problemen in de DGSE en er wordt al snel een onderzoek opgestart om te achterhalen hoe de informatie is uitgelekt en wie daar verantwoordelijk voor is.

Spoken
Aan JJA, de directeur van de BDL, de taak om de impact van dit artikel op undercoveragenten in het buitenland te beperken. César in Rusland en Mille Sabord in het Midden-Oosten kunnen hier het slachtoffer van worden. De hele zaak doet spoken uit het verleden opdoemen voor JJA. Ondertussen wordt Marie-Jeanne gecontacteerd door een sjeik. Ze moet samenwerken met een agent van de Egyptische inlichtingendiensten.

Het vijfde seizoen van de thrillerserie Le Bureau des Légendes is vanaf maandag 25 mei elke maandag en dinsdag rond 23.00 uur te zien op Canvas. Lees hier waar je Canvas kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Le Bureau des Légendes seizoen 5 vanaf maandag 25 mei te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV