Zondag in Op1: Marga Bult over haar werk in Brabants zorghotel voor coronapatiënten

Zondag in Op1: Marga Bult over haar werk in Brabants zorghotel voor coronapatiënten
Dit zijn de gasten van zondag 24 mei 2020

Kijktip :

Zondag 24 mei, is het weer de beurt aan Jeroen Pauw en Fidan Ekiz. Dit duo presenteert elke zondag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van zondag 24 mei 2020

  • Zangeres Marga Bult werkte de afgelopen maanden in een speciaal ingericht zorghotel voor coronapatiënten in het Brabantse Uden. Langzaam wordt alles weer normaal in deze zwaar getroffen provincie. En ook in het leven van Marga Bult, want ze heeft haar verpleegstersoutfit voorlopig weer in de kast gehangen. Vanavond schuift ze aan bij Op1.

  • Tiger Woods speelt op dit moment een benefietwedstrijd die door miljoenen Amerikanen wordt gevolgd. Topgolfer Joost Luiten volgt het en vertelt vanavond in Op1 over zijn ontmoeting met Donald Trump.

  • Wekenlang in weer en wind doodstil op ‘n plekje in de natuur liggen om dat éne moment met die éne vogel vast te leggen in beeld en geluid. Dat is het leven van cameraman Ruurd Jelle van der Leij en geluidsman Olivier Nijs; de mannen achter de successerie Het WAD. Vanavond bij Op1 vertellen ze erover.

  • Het RIVM onderzoekt aan welke maatregelen Nederlanders zich wél en niet willen houden. Vanavond in Op1 brengt gedragspsycholoog van het RIVM Reint Jan Renes de uitkomsten in kaart.

  • Er voltrekt zich een drama in het leven van veel sekswerkers. Tot september zitten ze zonder inkomen en ze worden niet gecompenseerd. Seksclubeigenaar Lotte Alberg maakt zich grote zorgen.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Op1: Marga Bult over haar werk in Brabants zorghotel voor coronapatiënten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV