Vanavond op tv: De toekomst van Nederland: ons leven na corona en première Deadpool 2

Vanavond op tv: De toekomst van Nederland: ons leven na corona en première Deadpool 2
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 26 mei

Kijktip :

Vanavond komt SBS 6 met een speciale liveshow, waarin de gevolgen van het coronavirus worden besproken: De toekomst van Nederland: ons leven na corona. Verder onder meer de tv-première van de superheldenfilm Deadpool 2. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 26 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: De toekomst van Nederland: ons leven na corona

SBS 6
20:30 uur

In de liveshow De toekomst: van Nederland: ons leven na corona, een speciale samenwerking tussen Hart van Nederland en het AD, staat de vraag centraal wat we leren van deze crisis en wat dat betekent voor ons leven daarna. Presentatoren Merel Westrik en Hidde van Warmerdam laten in de studio een breed gezelschap gasten uit het hele land aan het woord: allemaal Nederlanders die direct geraakt zijn door de crisis.


Tv-première: Deadpool 2

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de tv-première van Deadpool 2 uit. De futurische soldaat en superschurk Cable heeft het voorzien op de losgeslagen mutant Russell (de stevige tiener met vlammende handjes). Aan Deadpool de taak om deze vuurgevaarlijke jongen te beschermen. Dit kan hij echter niet alleen en zorgt hij voor een onverwoestbaar team omzich heen om het kwaad te bestrijden.


Slot: Dream School

NPO 3
20:55 uur

In de laatste aflevering van dit seizoen van Dream School eindigt de drie weken durende periode waarin voortijdig schoolverlaters de confrontatie met zichzelf aangaan. Deze week komt Oranje Leeuwin Dominique Bloodworth lesgeven. Ook gaan de leerlingen met rapper Junte 'Sticks' Uiterwijk op excursie naar zijn expositie in Museum de Fundatie in Zwolle. Daar lopen de gemoederen hoog op.


Nieuw: Celebrity IOU

TLC
21:30 uur

In het nieuwe programma Celebrity IOU tonen enkele Hollywood-sterren hun dankbaarheid aan personen die een grote impact hebben gehad op hun leven door ze te verrassen met een renovatie van hun huis. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur op TLC. Onder anderen acteur Brad Pitt, zanger Michael Bublé en actrice Melissa McCarthy tonen hun dankbaarheid. De hartverwarmende renovatie wordt uitgevoerd door 'property brothers' Drew en Jonathan Scott.


Medialogica: het boerenprotest

NPO 2
22:35 uur

Medialogica blikt in deze aflevering terug op de berichtgeving in de media rondom het boerenprotest van afgelopen najaar. In oktober 2019 verschijnen opeens overal trekkers als symbool van protest. Boeren vragen om meer waardering. Het lijkt een spontane actie, maar er zit een zorgvuldig geregisseerde operatie achter. Met als inzet de belangen van boeren en de betrokken industrie. De toon van de actie verandert naarmate het protest aanzwelt.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: De toekomst van Nederland: ons leven na corona en première Deadpool 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier