Woensdag in Op1: Anna Gimbrère praat ons bij over laatste ontwikkelingen SpaceX

Woensdag in Op1: Anna Gimbrère praat ons bij over laatste ontwikkelingen SpaceX
Dit zijn de gasten van woensdag 27 mei 2020

Kijktip :

Woensdag 27 mei, is het weer de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 27 mei 2020

  • Presentator Jack Spijkerman vindt het leuk om het hele jaar door krantenberichten te verzamelen. Al zijn weetjes brengt hij samen in een live mediaquiz, donderdagavond op Facebook. Bij Op1 trapt hij de quiz alvast af.

  • Na negen jaar lanceren de Amerikanen weer vanaf eigen bodem een bemand ruimteschip. De vlucht wordt uitgevoerd door SpaceX, het commerciële ruimtevaartbedrijf van de Amerikaanse Tesla-topman Elon Musk. De missie is in meer dan één opzicht een mijlpaal.Anna Gimbrère wilde als klein meisje al astronaut worden, ze volgt deze lancering op de voet. Bij Op1 is Anna vanavond te gast.

  • Gert-Jan Segers blikt vooruit op het debat over economische steun en lanceert zelf een opmerkelijk voorstel. Bij Op1 is de ChristenUnie-leider te gast.

  • Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen presenteerde vandaag een megapakket om de Europese Unie uit de coronacrisis te helpen. De Commissie wil 750 miljard euro uitrekken. Bij Op1 praat politiek verslaggever van EenVandaag Joost Vullings ons bij over het herstelplan. Komt Nederland alleen te staan in Europa?

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Anna Gimbrère praat ons bij over laatste ontwikkelingen SpaceX of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV