Woensdag in Beau: Jim Bakkum, Ruben Nicolai, Helga van Leur en meer

Woensdag in Beau: Jim Bakkum, Ruben Nicolai, Helga van Leur en meer
De gasten van woensdag 27 mei

Kijktip :

In de uitzending van woensdag 27 mei ontvangt Beau van Erven Dorens een gevarieerd gezelschap aan gasten om over onderwerpen te praten die veelal niet met het coronavirus te maken hebben. Zo vertelt Ruben Nicolai over het succes van zijn programma LEGO Masters.

De gasten in Beau - woensdag 27 mei

  • Het is droger dan ooit in Nederland. Beken en sloten vallen droog, het grondwater zakt ver weg en de waterkwaliteit neemt af. Meteoroloog Helga van Leur en boswachter Arjan Postma vertellen bij Beau over de gevolgen.
  • Jayme is 1 jaar oud en heeft een heftige spierziekte.Jim Bakkum zamelt geld in om het dure medicijn te bekostigen. Samen met de tante van Jayme, Varda van Ruyven, schuift hij aan bij Beau.
  • Het is dé tv-hit van het moment: LEGO Masters! Iedere zaterdag zien we de meest bloedstollende opdrachten en schitterende bouwwerken. Over een paar dagen is de grote finale, maar waarom is het programma zo'n succes? Ruben Nicolai vertelt het bij Beau. Ook blikken we vooruit met finalisten Jos & Martijn en Lola & Jan.
  • Het wordt een bijzondere lancering vanavond: voor het eerst in negen jaar worden er vanuit de Verenigde Staten astronauten naar het internationale ruimtestation ISS gelanceerd. We schakelen live met correspondent Erik Mouthaan.

Beau is elke werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: Jim Bakkum, Ruben Nicolai, Helga van Leur en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV